top of page

Padel för barn & ungdomar samt klubbdagar 16-18 juni

Under sommaren 2023 kommer vi i Båstad Padelklubb att kunna erbjuda två olika typer av padelkurser för barn och ungdomar. Precis som tidigare år finns alternativet med träning i hamnen tillsammans med duktiga Nils Svensson, elev på padelgymnasiet, under större delen av sommaren. Vi erbjuder även ett mer innehållsrikt 4-dagars camp på utomhusbanorna på Båstad Padel Stationstorget, som förra året blev väldigt uppskattat. Detta camp äger rum vecka 25 och 26 (förmiddagar måndag-torsdag).

För samtliga medlemmar i Båstad Padelklubb, gamla som nya, hoppas vi att vi ses vid hamnbanan 16-18 juni. Där anordnas klubbdagar och härligt häng för att sedan avsluta med gemensam middag på söndag kväll 18 juni. 

 

FORMULÄR OCH INFORMATION SOMMARPADELSKOLA: https://forms.gle/FHhoewVYi7vGTXUy8

FORMULÄR OCH INFORMATION SUMMERCAMP: https://forms.gle/97ABmvphua4cj1xD9

FORMULÄR OCH INFORMATION KLUBBDAGAR: https://forms.gle/SiYzD5LPKFgQcs4V8

Drone Pic Centered.png

Sommarpadelskola

Är du mellan 9 och 15 år är du välkommen att anmäla dig till vår padelskola i sommar. Vi anpassar träningen efter om du är nybörjare eller har spelat tidigare och kör tredagars camp under flera veckor i sommar. Anmäl ditt intresse på länken nedan och det är först till kvarn som gäller. Tränare för denna padelskola är Nils Svensson, student vid padelgymnasiet på Apelrydsskolan. Pris 250 kr/deltagare. Medlemskap i Båstad Padelklubb är obligatoriskt och görs via www.matchi.se. Länk till anmälan:

https://forms.gle/FHhoewVYi7vGTXUy8

17910512114006368.jpg

Summercamp

Båstad Padelklubb upprepar nu förra årets succé! Vi erbjuder 4-dagars padelcamp under två veckor i sommar! Lägret äger rum på förmiddagar kl. 9-12 under fyra dagar och vi har två veckor att välja mellan beroende på ålder. Antalet platser är begränsat: 12 deltagare/vecka och vi håller till på utomhusbanorna vid Båstad Padel Stationstorget. Glädje, lek, fysträning, teknik, taktik, överraskning och fika varje dag utlovas. Campshirt delas ut liksom diplom vid avslutad kurs. Kursen hålls av utbildade juniortränare inom Båstad Padelklubb. Grupperna och planering görs utifrån ålder och spelnivå. Beroende ålder på anmälda deltagare kan det även finnas möjlighet för barn under 9 år att delta - vänligen fyll i formuläret så återkopplar vi om den öppningen ges. Missa inte chansen att anmäla redan nu - först till kvarn gäller!

VECKA 25: 19-22 juni för åldrarna 9-12 år
VECKA 26: 26-29 juni för åldrarna 13-16 år

Pris per deltagare för medlemmar i Båstad Padelklubb: 1500 kronor 
Pris per deltagare för övriga: 1700 kronor

Länk till anmälan:  

https://forms.gle/97ABmvphua4cj1xD9

20220622_090810 (2)_edited.jpg
bottom of page