top of page

Juniorträning

Information

I augusti 2021 startade vi upp barn- och juniorträning i Båstad Padelklubb. Vi bedriver ungdomsverksamheten på Båstad Padel Stationstorget. 

 

Vi är idag över 90 ungdomar i träning i alla åldersgrupper. Alla är välkomna! Vi har träningsgrupper nästan alla dagar i veckan.

Vill du också börja spela padel? Kontakta ungdom@bastadpadelklubb.se så berättar vi mer och hittar en bra grupp för dig.

Pris

För att delta krävs junior medlemskap i Båstad Padelklubb på 115 kr/år (alternativt familjemedlemskap) och detta görs via matchi.se.

 

Det krävs ett gratiskonto på bokningssidan som går snabbt och enkelt att registrera. Utöver detta tar vi in en träningsavgift på 800 SEK/barn. Information kring träningsavgiften skickas ut i samband med uppstart av träning.

Juniorer som är medlemmar i Båstad Padelklubb har möjlighet att boka hamnbanan utan kostnad från 30 minuter innan påbörjad timme om banan inte är bokad. Detta gör vi för att gynna våra yngre medlemmar och ge dem chansen att spendera mer tid på padelbanan.

Plats

Båstad Padel Stationshuset

 

Eventuellt kommer vi även att komplettera med träningsgrupper på hamnbanan och andra anläggningar i närområdet om intresse finns.

Anmälning

Kom och spela med oss! Klicka på länken nedan för intresseanmälan. 

Juniorträning

Skulle du vara intresserad av att hjälpa till i vår verksamhet som tränare eller vara behjälplig på annat sätt? Tveka inte att kontakta oss

bottom of page