top of page

Juniorträning

Information

I augusti 2021 startade vi upp barn- och juniorträning i Båstad Padelklubb där vi hyr in oss på Centralens padelanläggning vid Båstad station. Den första träningsomgången avslutas v.43 och därefter startar ännu en omgång. 

 

Träningsdagar är måndagar och torsdagar. Skulle ditt barn vilja delta går det bra att fylla i nedanstående anmälningsformulär så skickar vi ut information kring platserna när det närmar sig. 

Pris

För att delta krävs junior medlemskap i Båstad Padelklubb på 115 kr/år (alternativt familjemedlemskap) och detta görs via matchi.se.

 

Det krävs ett gratiskonto på bokningssidan som går snabbt och enkelt att registrera. Utöver detta tar vi in en träningsavgift på 700 SEK/barn. Information kring träningsavgiften skickas ut i samband med uppstart av träning.

Juniorer som är medlemmar i Båstad Padelklubb har möjlighet att boka hamnbanan utan kostnad från 30 minuter innan påbörjad timme om banan inte är bokad. Detta gör vi för att gynna våra yngre medlemmar och ge dem chansen att spendera mer tid på padelbanan.

Plats

Centralen Båstad 

Padelanläggningen vid stationen.

 

Eventuellt kommer vi även att komplettera med träningsgrupper på hamnbanan och andra anläggningar i närområdet om intresse finns.

Anmälning

Kom och spela med oss! Klicka på länken nedan för intresseanmälan. Kontakta oss gärna på info@bastad padelklubb.se.

Juniorträning

Skulle du vara intresserad av att hjälpa till i vår verksamhet som tränare eller vara behjälplig på annat sätt? Tveka inte att kontakta oss

bottom of page