top of page

Ambassadörer

Svensk padelhistoria är starkt förknippad med Båstad och stora delar av den svenska eliten har anknytning till vår ort och har starka vänskapsband med personer i föreningen och på orten. Vi är väldigt glada över att ha ambassadörer för klubben som står bakom vår satsning på barn och ungdomar och som, utöver att vara fantastiska padelspelare, också är fina förebilder för den yngre generationens spelare. 

Daniel Windahl.jpeg

Daniel Windahl

Daniel var, innan satsningen på padel, en duktig tennisspelare som bl.a har spelat för Sverige i Davis Cup. Inom padel spelar han för Team PDL och räknas till en de absolut bästa spelarna i landet och är högst rankade svenska herrspelaren på WPT-touren. Han satsar stort på just World Padel Tour och har vid flera tillfällen tagit sig långt i kvaltävlingarna i den hårda internationella konkurrensen. På meritlistan hittar vi bl. a. dubbla SM-guld, massor av segrar på svenska padeltouren och flera internationella mästerskap för Sverige. 

Calle Knutsson

Calle är killen från Kattvik som satsar stenhårt på sin padelkarriär. Han hittade till sporten tidigt och har representerat Sverige vid flera internationella mästerskap. På klubblagsnivå spelar han för Padel Crew. Precis som Daniel gör han en stor satsning på WPT där han regelbundet är med och krigar om vinster i kvaltävlingarna. Han är regerande svensk mästare (2020) och har vunnit flera tävlingar på den svenska padeltouren. För närvarande rankad 4:a i Sverige.

Calle Knutsson.jpg
Anton Andersson.jpg

Anton Andersson

Anton är Sveriges mest meriterade spelare sett till internationella mästerskap och kan även han stoltsera med SM-guld såväl individuellt som i lag. Båstadkillen Anton tillhör numera Ryska Postens Padel Team men har, liksom övriga ambassadörer, en stark anknytning till vår vackra ort. Utöver den stora mängden landslagsuppdrag har han vunnit många tävlingar på högsta nationella nivå, två FIP-tävlingar och varit framme i kvalfinal till WPT. 

Hanna Knutsson

Lillasyster till Calle som regelbundet befinner sig på spansk mark för att lyckas i sin satsning mot toppen. Hanna fyller 20 i år (2021) och tränar/tävlar på högsta nationella nivå. Hon blev svensk juniormästarinna 2019 och är rankad bland de 20 bästa damspelarna i Sverige med en ljus framtid inom idrotten. Hanna spelar för Padel Crew.

Hanna Knutsson.jpg
Mari Andersson.jpg

Mari Andersson

Mari Andersson har i år tillträtt som förbundskapten för svenska damlandslaget. Hon har rötterna i Båstad och kommer, som så många andra i eliten, från tennisen där hon representerat Sverige i internationella sammanhang. Hon har även spelat padel i såväl VM som EM och har genom årens lopp spelat åtskilliga timmar på vår vackra hamnbana . Idag är hon ansvarig för PDL Coach Academy och coachar deras damlag. 

bottom of page