top of page

Ny Klubbchef

Båstad Padelklubb utvecklas och engagerar Robert Lindberg som klubbchef


Styrelsen i Båstad Padelklubb har, under vintern 20-21, utökats med flera nya, engagerade medlemmar och ett nytt syfte och vision för 2025 har tagits fram.

Utgångspunkten för Båstad Padelklubbs syfte är att Bjärehalvön ska vara norra Europas ”huvudstad” för barn- och ungdomsutveckling inom padel. Vi ska ha de bästa förutsättningarna både spelmässigt när det gäller banor och andra träningsutrymmen, men också utvecklingsmässigt de bästa tränarna och ledarna.


Visionen bygger på två punkter;

Elitspelarutbildning – genom padelgymnasium på RIG-nivå och tävlingar, turneringar och träningsläger specifikt för ungdomar.


Breddverksamheten – padel ska bli en del av den unika svenska idrottsrörelsen där alla är välkomna och ingen ska behöva vara utesluten från att delta. Varken pga fysiska, kulturella eller ekonomiska skäl.


För att uppnå vårt syfte och vision för framtiden, så har Båstad Padelklubb idag valt att engagera en av Padelsveriges och Båstads mest välkända profiler, Robert Lindberg, som klubbchef.


Robert driver, tillsammans med sin fru Jonna, sedan flera år tillbaka, rese- och eventföretaget Deportista AB, som främst arrangerar padelresor och padelevent i Spanien och Sverige.

Därigenom har Robert byggt upp sitt breda kontaktnät inom padeln både i Sverige och i Spanien och bland både unga och äldre, motionärer och elitspelare.


Robert har dessutom en gedigen utbildning från skolvärlden och lång erfarenhet att arbeta med ungdomar, vilket kommer att bli värdefullt i det arbete som nu startar med att bygga vidare Båstad Padelklubb och Bjärehalvön som padelmecka för ungdomar.

Comments


bottom of page